Je kunt zoeken naar plugins via de plugin-sectie van het WordPress dashboard. In dit geval zoek je tussen de directory van wordpress.org. Normaal gesporken zijn deze plugins veilig te gebruiken. Vergeet niet dat het installeren van een plugin kan altijd ongewenste gevolgen hebben. Een bestaande plugin of een functie van het thema van je website kan er mogelijk door verstoord worden. Het is nooit een probleem om een plugin te testen, maar het is verstandig om eerst een backup te maken van je WordPress-installatie.